Серія багатофункціональних ножиць Raptor поєднує в собі травматичні ножиці з додатковими функціями, щоб ви завжди були готові до будь-яких викликів. Ножиці Raptor - це універсальний інструмент, створений для рятувальників і працівників служб швидкого реагування.

Вони є незамінним помічником в екстрених ситуаціях. Raptor має компактний розмір, що дає змогу легко носити його в кишені або на поясі. Ми пропонуємо на вибір два види ножиць Raptor: Raptor Response та Raptor Rescue.

Обидві моделі мають складні потужні ножиці з неіржавкої сталі, лінійку, ключ для кисневого балона (стандарт США) і ніж для розрізання кілець. І, звісно ж, 25-річну гарантію.
Кожен Raptor унікальний і призначений для кількох конкретних цілей, тому якщо ви не впевнені, який з них вибрати, продовжуйте читати, щоб визначити, який з них вам підходить.

RAPTOR RESCUE - ДЛЯ КРИТИЧНИХ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
Наші оригінальні аварійні ножиці Leatherman Raptor Rescue були розроблені після ретельних консультацій з медиками, лікарями швидкої допомоги та пожежниками, щоб визначити, що їм найбільше потрібно в ситуації, що загрожує життю. Він особливо добре підходить для людей, які займаються витяганням постраждалих (наприклад, пожежники та медики спеціальних операцій) і потребують повнорозмірних складних ножиць із додатковими функціями. Звичайно, ними може користуватися будь-яка людина, і багато хто так і робить (це один з наших найпопулярніших мультиінструментів). Ідеально підходить для автомобільного аварійного набору або бардачка.

ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
1. Міцні, довговічні ножиці
Розрізайте складні матеріали повнорозмірними портативними ножицями, які витримують найважчу роботу.

2. твердосплавний склобій
Розбивайте вітрове та віконне скло за допомогою міцного твердосплавного склобою.

3. Різак для ременів
За допомогою цієї корисної функції можна швидко розрізати ремені безпеки та лямки.

RAPTOR RESPONSE - ДЛЯ ПОВСЯКДЕННОЇ ГОТОВНОСТІ
Ми побачили необхідність у легшій і практичнішій моделі високоякісних ножиць, тому ми створили Raptor Response. Призначений для лікарів швидкої допомоги та рятувальників, він є основним інструментом для професіоналів, але також добре підходить для повсякденного використання. Його можна додати в домашню аптечку або тримати в похідному рюкзаку. Вважайте, що це ваш повсякденний інструмент для підготовки до надзвичайних ситуацій, який поміщається у вашу аптечку або сумку і легко переноситься всюди за допомогою кишенькового затискача.

ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
1. Дуже міцні ножиці
Міцні ножиці зі сталі марки 420HC мають гостре лезо і мікрозернисте лезо для розрізання предметів без прослизання і застрявання.

2. Складні та компактні
Ці складні ножиці зручні для перенесення: їхній розмір у закритому стані становить лише 10,9 см, а вага - 157 грам.

3. Зручні ручки
Рукоятки мають контурну форму та керамічне покриття, тож їх зручно тримати в руках у саду чи в інших повсякденних ситуаціях.